10-beurtenkaart

Wat houdt dit in?

Aan je lichaam en gezondheid werken is een project. En dat kan alleen door regelmatige inspanningen. Een 10-beurtenkaarten voor personal training is hiervoor het ideale middel. Dit bied je de kans om gradueel op te bouwen en naar een doel te streven, zonder stappen over te slaan en eventuele blessures op te lopen. Samen met jou zorg ik er voor dat je op een correcte manier opbouwt en realistische doelstellingen stelt.

Door middel van 10 intensieve en persoonlijk begeleide sessies zorgen we er samen voor dat de doelstellingen bereikt worden. De 10 sessies kunnen over een vrij te kiezen periode opgenomen worden. Dit rekening houdend met je beschikbaarheid en de nodige rust. Een sessie kan zowel voedingsgerelateerd of persoonlijke training zijn, dit afhankelijk van je noden en wensen. Ik sta er op om voor iedereen een persoonlijk traject uit te stippelen.

Bij de keuze voor deze formule kan ik het volgende aanbieden:

  • Voedings- en/of trainingsadvies
  • 10 beurtenkaart, goed voor 10 sessies van één uur

Spreekt deze formule je aan en heb je reeds zin om aan je 10 beurten te starten? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Hoeveel kost dit?

€ 500,00