Fit in 3 months

Oefening Personal Trainer Hendrik Destoop

Wat houdt dit in?

Ben je klaar voor het echte werk? Klaar om hard en intensief te werken en op deze manier eindelijk het fitte lichaam te bereiken waarvan je al lang droomt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In een traject van 3 maanden doorlopen we alle stappen richting een gezonde levensstijl en het perfecte lichaam. We gaan grondig en doordacht te werk om ervoor te zorgen dat je, na deze 3 maanden, je doelstellingen kan behouden.

Ik begin met het analyseren van je noden, wensen en het luisteren naar je verhaal. Op basis daarvan maak ik een schema die op jou persoonlijk is afgestemd. Dit met de nodige evenwichtigheid, afwisseling en intensiviteit. Ik begeleid je persoonlijk in 2 sessies per week gedurende 3 maanden. Deze sessies zullen zowel in mijn persoonlijke training studio als daarbuiten doorgaan. Naast de trainingen, is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit traject en doe ik op regelmatige tijdstippen een body-analyse vetpercentage om nauwkeurig de progressie te meten.

Het einddoel is een tevreden en geïnspireerde sportieveling die zich gezond en fit in zijn lichaam voelt en dit zo kan houden!

Concreet houdt dit pakket het volgende in:

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding van 2 sessies per week
  • Voeding- en trainingsadvies op maat
  • Permanente ondersteuning buiten de sessies

Ben je klaar om het grondig aan te pakken en spreekt deze formule je wel aan? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Hoeveel kost dit?

€ 1.200,00