Try-out

Wat houdt dit in?

Wil je starten met personal training, maar weet je niet zeker of het wel iets voor jou is? Dan is deze try-out formule is ideaal om eens te proeven van het concept! In 4 persoonlijke trainingen proberen we alle aspecten te behalen die jou lichaam nodig heeft. Dit kan gaan van krachttraining tot cardio en uithouding.

Na deze 4 contactmomenten is het je eigen keuze hoe je verder wenst te gaan. Kan je op basis van de trainingen aan de slag? Schitterend! Wil je echter dieper gaan en meer specifieke trainingen krijgen? We stippelen samen een traject met een schema en vervolgtrainingen uit.

Naast de trainingen krijg je er uiteraard het hoogstpersoonlijk advies bij. Hoe moet ik bepaalde oefeningen precies uitvoeren? Hoe gebruik ik een toestel correct? Na deze try-out zijn er geen geheimen meer en heb je de nodige bagage om aan de slag te gaan.

Concreet:

  • 4 persoonlijke trainingen
  • Basis advies

Spreekt deze formule je wel aan en is dit het extra zetje die je nodig hebt? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Hoeveel kost dit?

€ 200,00