Contact

Met professionele begeleiding staan wij u graag bij!

TEAM

HENDRIK DESTOOP

ZAAKVOERDER – PERSONAL TRAINER

Als gediplomeerd trainer wil ik de mensen ondersteunen om hun doelen te bereiken. Hetzij gewichtsverlies, krachtopbouw of conditietrainingen op maat.

Trainingen die afwisselend en efficiënt zijn, die zo zijn samengesteld dat je op het juiste moment de juiste dingen doet. Fit in je vel door gezonde voeding en beweging. Een lichaam in balans, een algemene gezonde levensstijl aanleren. Het motiveren van een individu op persoonlijke basis om met hem of haar het gestelde doel te bereiken. Samen gaan we er voor!

info@hendrikdestoop.be

+32 497 73 38 06

Tibo Vandendriessche

PERSONAL TRAINER

Tibo Vandendriessche brengt de nodige versterking om de klanten professioneel te kunnen begeleiden en ondersteunen.

Ik wil de mensen op een professionele en amusante wijze begeleiden op de weg naar hun sportieve doelstelling. Samen timmeren we aan een weg naar succes! Als Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (UGent) tracht ik mijn opgedane kennis in te zetten om efficiënte en leuke trainingen te voorzien voor de klant en zo optimale resultaten te boeken. Hierbij wordt rekening gehouden met elk individu en wordt en een op maat gemaakt pakket aangeboden. Lichaamsbeweging en gezonde voeding gaan hierbij hand-in-hand en vormen zo de basis voor een gezonde levensstijl.

Naast personal training kan je bij mij ook terecht voor inspanningstesten met lactaatmeting en trainingsbegeleiding. Deze testen gaan door in de studio of op locatie. Meer info hiervoor vindt u bij onze formules. Hebt u, ongeacht uw niveau, een sportief doel waar u naar toe wil werken? Dan is een inspanningstest een goede start om uw huidige conditie in kaart te brengen en op een efficiënte manier te trainen volgens de mogelijkheden van uw eigen lichaam!

tibo.vandendriessche@hotmail.com

+32 473 26 81 80

Geïnteresseerd?

Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Personal Trainer – Hendrik Destoop

Hoogstraat 105b

8540 Deerlijk

+32 497 73 38 06

info@hendrikdestoop.be