FIT IN 3 MONTHS

Persoonlijke begeleiding in 2 sessies per week gedurende 3 maanden. Naast de trainingen, is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit traject en doe ik op regelmatige tijdstippen een body-analyse vetpercentage om nauwkeurig de progressie te meten.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ben je klaar voor het echte werk? Klaar om hard en intensief te werken en op deze manier eindelijk het fitte lichaam te bereiken waarvan je al lang droomt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In een traject van 3 maanden doorlopen we alle stappen richting een gezonde levensstijl en het perfecte lichaam. We gaan grondig en doordacht te werk om ervoor te zorgen dat je, na deze 3 maanden, je doelstellingen kan behouden.

Ik begin met het analyseren van je noden, wensen en het luisteren naar je verhaal. Op basis daarvan maak ik een schema die op jou persoonlijk is afgestemd. Dit met de nodige evenwichtigheid, afwisseling en intensiviteit. Ik begeleid je persoonlijk in 2 sessies per week gedurende 3 maanden. Deze sessies zullen zowel in mijn persoonlijke training studio als daarbuiten doorgaan. Naast de trainingen, is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit traject en doe ik op regelmatige tijdstippen een body-analyse vetpercentage om nauwkeurig de progressie te meten.

Het einddoel is een tevreden en geïnspireerde sportieveling die zich gezond en fit in zijn lichaam voelt en dit zo kan houden!

HOEVEEL KOST DIT?

FIT IN 3 MONTHS

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding van 2 sessies per week
  • Voeding- en trainingsadvies op maat
  • Permanente ondersteuning buiten de sessies
€1.200

Geïnteresseerd?

Spreekt deze formule je wel aan en is dit het extra zetje die je nodig hebt? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Personal Trainer – Hendrik Destoop

Hoogstraat 105b

8540 Deerlijk

+32 497 73 38 06

info@hendrikdestoop.be