JE EIGEN FORMULE

Voldoet geen van de aangeboden formules aan wat je zoekt? Geen enkel probleem. Ik sta helemaal open om samen met jou een eigen formule en pakket samen te stellen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Voldoet geen van de aangeboden formules aan wat je zoekt? Geen enkel probleem. Ik sta helemaal open om samen met jou een eigen formule en pakket samen te stellen.

Hierbij bekijken we samen wat je wenst, waar je naartoe wilt en hoe we dit aanpakken. Alles is mogelijk, zolang je er maar zelf in gelooft! En ik wil je hier heel graag bij helpen. Veel mensen kunnen meer dan ze ooit van zichzelf zouden denken. Het komt er op neer de juiste aanpak, een stevige dosis motivatie en het nodige doorzettingsvermogen te hebben. Vanuit mijn expertise wil ik, samen met jou, een pakket samenstellen die volledig voldoet aan wat jij wenst.

We nemen de nodige tijd om alles te bespreken en ik licht je daarna mijn visie en aanpak toe. Ik wil er niet voor zorgen om snel een resultaat te bereiken, voor mij het belangrijk om een blijvend resultaat te boeken. En dit kan alleen met een grondige aanpak waarbij we stapsgewijs groeien. Ik ben er alvast klaar voor!

HOEVEEL KOST DIT?

JE EIGEN FORMULE

OFFERTE OP MAAT

Geïnteresseerd?

Spreekt deze formule je wel aan en is dit het extra zetje die je nodig hebt? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Vul het formulier in of contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Personal Trainer – Hendrik Destoop

Hoogstraat 105b

8540 Deerlijk

+32 497 73 38 06

info@hendrikdestoop.be