Personal Training Studio

Voor alle sessies kunnen mijn klanten terecht in mijn personal training studio. Dit is geen openbare fitness, maar een eigen trainingsruimte die ik zelf vanuit mijn expertise en ervaring op het terrein heb uitgebouwd. De studio is volledig vintage ingericht om het een aangename trainingsomgeving te maken en leuke sfeer te creëren.

Unieke toestellen

Voor de inrichting van de training studio heb ik nauwgezet en zorgvuldig kwalitatieve toestellen geselecteerd. Zo is er de Vintage Cruisers, die het mogelijk maakt in 70-ties style intensive cardio fietstraining te doen. Een indoor looptraining kan heel natuurlijk aanvoelen op de Airrunner. Je zal verteld staan van de intensieve work-out die je enkel met je voeten kan bereiken.

Om een veelheid aan lichaamsdelen te trainen kan je terecht op de Concept 2 Roeiers zonder dat je het water op moet. Om aan full body fitness te kunnen doen zijn er ook tal van verscheidene weerstandsbanden, kettingen en rekkers aanwezig. Met de Fieldpower kan je jezelf tot het uiterste drijven. Een zeldzaam toestel die je in staat stelt grenzen te verleggen. Daarnaast zorgt het voor een diversiteit aan training. Het verbetert je behendigheid, stabiliteit, versnelling en verticale sprong met een constante weerstand. Alle toestellen zijn uniek en vind je niet zomaar in de gewone fitness centra. Soms kan je ook gewoon zonder een toestel aan de slag. Dat kan bijvoorbeeld op de sprint track die centraal in de studio gelegen is.

Echt iedereen kan er terecht

De training studio is op maat voor alle niveau’s. Beginnende, recreatieve sporter of doorwinterde krachtpatser, iedereen kan er terecht. Via persoonlijke begeleiding proberen we samen het gewenste resultaat te boeken. Alle toestellen kunnen op maat worden afgesteld, zodat ze comfortabel zijn in gebruik. Op die manier worden de toestellen correct gebruikt en vermijd je blessures of overbelasting.

Langskomen?

Ik geef je hieronder een kleine inkijk in mijn training studio waar het grootste deel van mijn sessie doorgaat. Ik kijk er uiteraard naar uit om jou in mijn training studio te ontvangen voor een persoonlijk begeleide training.

Wens je een afspraak te maken? Contacteer me via info@hendrikdestoop.be of +32 497 73 38 06.

Personal Trainer – Hendrik Destoop

Hoogstraat 105b

8540 Deerlijk

+32 497 73 38 06

info@hendrikdestoop.be