Klantenservice

Bestellen & afhalen

Je kan producten of maaltijden online bestellen in de shop

of in de zaak:

Hoogstraat 105b, 8540 Deerlijk
Routebeschrijving →

Maandag tot vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 06:00 - 14:00

De bestelde producten kunnen in de zaak afgehaald worden:

Hoogstraat 105b, 8540 Deerlijk
Routebeschrijving →

De maaltijden zijn klaar om af te halen op maandag vanaf 18:30

shop:

Maandag tot vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 06:00 - 14:00

Afrekenen

De producten die je via deze webshop bestelt, kan je betalen met Bancontact, KBC/ING/Belfius, Kredietkaart, Apple Pay, iDeal en Paypal

De betaling gebeurt via een veilige verbinding.

Nadat je een betaalmiddel geselecteerd hebt, kom je op de beveiligde website van Mollie terecht. Hier moet je je kaartnummer, vervaldatum en het controlegetal ingeven. Hou ook je kaartlezer bij de hand die je van je bank hebt gekregen.

Meteen na de betaling ontvang je een bevestiging van de betaling. Daarna ontvang je van Hendrik Destoop ook een mail waarin we bevestigen dat we jouw bestelling goed ontvingen.

Maaltijden

Alles wordt steeds vers bereid. De bestellingen kunnen gemaakt worden in het weekend tot 22:00

De geplaatste bestellingen voor zondag 22:00u kunnen in de zaak afgehaald worden vanaf maandag 18:30

Hoogstraat 105b, 8540 Deerlijk
Routebeschrijving →

Of op afspraak: neem hiervoor contact op.

De maaltijden zijn vers bereid en blijven 7 dagen goed in de koelkast. In de diepvries zijn de maaltijden 2 maanden houdbaar.

Microgolf of magnetron

Prik enkele gaatjes in de folie. Sterkte 500– 600 watt. De opwarmtijd ligt tussen de 5 en 8 minuten*.

Als u 2 porties tegelijk wilt opwarmen moet u een wat langereverwarmingstijd instellen.

*Let er op dat elke magnetron weer anders reageert. Het kan dus best zijn dat u de magnetron op een lager wattage of kortere tijd moet instellen.

Oven

Over het algemeen een temperatuur van 100 – 120 graden celsius. Zo’n 30 – 40 minuten opwarmen**. Op het etiket van de maaltijd staat dit precies aangegeven. Er hoeven geen gaatjes in de folie geprikt te worden.

**Kijk de eerste keer even na 10 minuten hoe de maaltijd reageert.

Neem vrijblijvend contact op en wij doen ons uiterste best om jouw noden zo goed mogelijk in te vullen.

Garantie

Polar Electro Oy verleent een beperkte internationale garantie voor Polar-producten. Voor producten die in de Verenigde Staten of Canada zijn aangeschaft, wordt deze garantie verleend door Polar Electro, Inc.Polar Electro Oy/Polar

Electro Inc. garandeert de oorspronkelijke consument/koper van het Polar product dat het product vrij is van materiaal- of fabricagefouten gedurende twee (2) jaar vanaf de datum van aankoop, met uitzondering van polsbanden van silicone of kunststof, waarvoor een garantieperiode van één (1) jaar vanaf de datum van aankoop geldt.

De garantie geldt niet voor normale slijtage van de batterij of andere normale slijtage, schade ten gevolge van onjuist of oneigenlijk gebruik, ongevallen, het niet voldoen aan de voorzorgsmaatregelen; onjuist onderhoud, commercieel gebruik, gebarsten of gebroken behuizingen of displays, armbanden van textiel of van textiel en leer, elastische banden (bijv. hartslagsensorborstband), en Polar kleding.

De garantie geldt ook niet voor schade, verlies, kosten of uitgaven die direct, indirect of incidenteel als gevolg van of als zodanig voortvloeien uit of samenhangen met het product.

Tweedehands gekochte producten zijn niet gedekt door de garantie.

Tijdens de garantieperiode wordt het product gerepareerd of vervangen door een erkend Polar Central Service-filiaal, onafhankelijk van het land van aankoop.

De door Polar Electro Oy/Inc. verleende garantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van de klant volgens de geldende nationale regelgeving, noch op de rechten van de klant ten opzichte van de dealer die voortvloeien uit hun verkoop-/aankoopovereenkomst.

Bewaar de kassabon als je aankoopbewijs!

Garantie ten aanzien van enig product is beperkt tot landen waarin het product oorspronkelijk op de markt is gebracht door Polar Electro Oy/Inc.

De volledige garantievoorwaarden zijn te vinden in de gebruiksaanwijzing.